Wij over ons

General Home Service (GHS Villas) is een toeristisch verhuurbedrijf dat zich in de loop der jaren heeft weten te heruitvinden om het hoofd te bieden aan de verschillende crises, zowel de economische als die welke we momenteel wereldwijd doormaken met de COVID. Sinds de oprichting in 1981 staat Mariano Espinosa Pérez aan het hoofd van deze succesvolle vastgoedonderneming, samen met de vele werknemers en cliënten die er deel van hebben uitgemaakt.

Tijdens uw vakantie aan de Costa Blanca, zullen wij u de beste verhuur en klantenservice bieden. Wij hebben honderden prachtige villa's tussen Denia en Altea waaruit u een geschikte accommodatie voor uw groep kunt vinden tegen de beste prijzen in de omgeving. Veel eigenaren en lokale bewoners hebben ons het beheer en onderhoud van hun huizen toevertrouwd, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u een heerlijk verblijf heeft als u besluit om in een van onze vakantiehuizen te verblijven.

Wij hebben een ruime keuze aan villa's met privézwembad, bungalows en appartementen aan zee en dicht bij het stadscentrum, waar u boodschappen kunt doen of kunt genieten van het uitgebreide en rijke gastronomische aanbod van de streek. Dit alles vergezeld van een complete en professionele service van ons personeel, dat u graag in hun moedertaal te woord zal staan bij al uw vragen. 

Onze belangrijkste vestigingsplaats is Moraira, een kleine, comfortabele kustplaats met een uitzonderlijk klimaat en een gemiddelde jaartemperatuur van 20ºC. Omgeven door zee en bergen, kunt u in de omgeving genieten van verschillende vrijetijds- en avontuuractiviteiten; we hebben een breed scala aan wateractiviteiten die worden aangeboden door lokale bedrijven; het gebied is ook internationaal bekend om zijn competitieve en familiale fietstoerisme; tot slot kunt u genieten van een aantal droomachtige wandelroutes door de natuurgebieden of wijngaarden en nog veel meer unieke ervaringen die het gebied biedt. 

Als bedrijf en onroerend goed verhuur professionals, staan wij tot uw beschikking sinds onze oprichting in 1981 om u de beste vakantie service te bieden. Wij zijn lid van een aantal wereldwijd erkende verenigingen in de vastgoedsector, zoals de European Confederation of Real Estate Professionals (CEPI) of de European Holiday Home Association, waaruit blijkt hoezeer wij bij de sector betrokken zijn. Door onze voortdurende betrokkenheid en zorg voor de onroerend goed sector, hebben wij deel uitgemaakt van de oprichting van verenigingen zoals AEA (Asociación Empresarial de Viviendas de la provincia de Alicante), sinds 1987, en CEDMA (Cercle Empresarial de la Marina Alta) sinds 2009, waarvan Mariano Espinosa Pérez medeoprichter is van beide instellingen. Opgemerkt dient te worden dat wij ook deel uitmaken als onderneming van FEVITUR (Spaanse Federatie van Verenigingen van Toeristische Huizen en Appartementen) sinds de oprichting ervan in 2016. Al met al een groot aantal instellingen die samen waken over het welzijn en de welvaart van onze groeiende vastgoedsector. 

Onze kantoren bevinden zich in het winkelcentrum SolPark (Moraira), waar u na aankomst kunt pauzeren en genieten van een kopje koffie in de zon, of zelfs kunt tennissen of minigolfen in de etablissementen van het centrum. Alle producten die u nodig hebt, kunt u ook krijgen in de apotheek naast ons etablissement. 

Wij heten u van harte welkom in onze centra en bieden u onze diensten aan bij uw aankomst, zodat u kunt genieten van uw beste vakantie aan de Middellandse Zee. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u vragen hebt of gewoon meer informatie wenst over ons bedrijf en onze diensten.

c/Ciudad Real 2 - Centro comercial SolPark
Moraira 03724 - ALICANTE
Tel. (+34) 96 574 0612
reservas@ghsvillas.com

General Home Service